loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Onderhoud. Ontzorgd

Regulier onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van auto’s kunnen wij u garanderen dat uw auto in goede handen bij ons is. Door de jaren heen is er op technisch gebied erg veel veranderd. Door continue bijscholing en het aanschaffen van de modernste apparatuur beschikken wij over alle kennis om elk probleem voor u op te lossen. Wij zullen dan ook altijd naar de beste en vooral goedkoopste oplossing voor het maken van uw auto zoeken.
Voor een vrijblijvende offerte, reparatie of online afspraak kunt u uw gegevens naar ons mailen wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Ook kunt u op deze manier een afspraak voor een APK-keuring inplannen. U krijgt dan van ons een bevestigingsmail terug.

Autocentrum Raaijmakers B.V. adverteert met meeneemprijzen. Garantie is voor iedere auto die wij verkopen mogelijk in overleg met u. Alle gebreken die ontstaan en niets met het draaiende gedeelte van de motor of de versnellingsbak te maken hebben zijn uitgesloten van garantie. Schade aan de motor ontstaan door het kapot gaan van de distributieriem / ketting valt alleen onder garantie als de riem-ketting tijdig en/of volgens schema van de fabrikant is vervangen!

Afspraak maken?

Onderhoud of schadeherstel. U bent voor al uw
verzoeken al decennialang welkom.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website