loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Onderhoud. Ontzorgd

Ook voor schade kiest u Autocentrum Raaijmakers

Na analyse van de schade krijgt u direct informatie over de reparatie en de kosten. In veel gevallen herstellen wij de schade direct. Wanneer het herstel langer gaat duren en u uw auto niet kunt missen, kunt u gebruik maken van onze leenauto service. Zo blijft u mobiel!

De medewerkers van Autocentrum Raaijmakers zijn deskundig en hebben jaren ervaring in het herstellen van autoschade. Het gebruik van de nieuwste apparatuur stelt ons in staat uw schade vakkundig te herstellen en zo de kosten voor u laag te houden.  Elke schade, klein of groot, krijgt bij Autocentrum Raaijmakers in Son & Breugel dezelfde professionele aandacht.

Afspraak maken?

Onderhoud of schadeherstel. U bent voor al uw
verzoeken al decennialang welkom.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website