loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Kom jij ons team versterken?

Vacature Werkplaats service planner

Heb jij ervaring binnen de auto branche en ben je daarnaast ook technisch onderlegd? Ben je in staat zelfstandig te werk te gaan en wil je graag onderdeel zijn van een familiebedrijf? Dan is dit wat voor jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker die ons gezicht wordt voor klanten voor het maken van werkplaatsafspraken en de planning van onze werkplaats. Autocentrum Raaijmakers is een familiebedrijf wat al meer dan 35 jaar actief is in de in- en verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Je krijgt bij ons de kans om zelfstandig te werk te gaan, met eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van de werkplaatsplanning en onze after sales. In onze werkplaats zijn meerdere monteurs dagelijks actief met het klaarmaken van onze voorraad en het onderhoud van de auto’s van onze klanten.

Naast de planning van de werkplaats en onze after sales, zal jij ook het eerste (telefonische) aanspreekpunt van ons bedrijf zijn. Dus, wat ga je precies doen?

• Je beheert de receptie en bent daarmee het eerste aanspreekpunt voor onze klanten;
• Je maakt offertes ten aanzien van onderhoud voor klanten;
• Je verzorgt de planning voor de werkplaats en zorgt dat de monteurs precies weten wat ze moeten doen.

Op de lange termijn zal je naast deze taken ook daadwerkelijk verantwoordelijk worden voor de gehele werkplaats en after sales en zal hierbij ook leiding geven aan alle betrokken personeelsleden. Je motiveert mensen en begeleidt het team waar nodig. Daarnaast verbeter je de processen in de werkplaats voor een optimale werkplek.

 

Wie zijn wij?

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen sinds 1985 hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto’s van verschillende prijsklassen. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor onderhoud, Apk-keuringen, schadeherstel, reparatie, financieringen, taxaties en import-export. Klanten kunnen bij ons een ruim aanbod aan occasionsterugvinden. Ook kunnen klanten bij ons terecht met een verzoek voor een specifieke auto.
 

Wie ben jij?

Jij houdt ervan om dingen in beweging te krijgen. Je bent graag in controle en denkt minstens drie stappen vooruit. Je legt de lat hoog, voor jezelf en voor anderen. Je streeft ernaar om de wereld om je heen met orde en structuur te beheersen. Je hebt je sporen in het vak al verdiend. Concreet houdt dat in dat je:

• Ervaring hebt binnen de autobranche
• Zelf ook technisch onderlegd bent waardoor je een sparingspartner bent voor de monteurs.
• Kennis hebt van een automotive CRM pakket wat een vereiste is. (bij voorkeur: Autoflex
• Ervaring hebt met het maken van werkplaatsoffertes
Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zijn aspecten die je hoog in het vaandel hebt staan.
 

Wat krijg je van ons?

• Een informele werkomgeving waarbij er ook tijd wordt genomen voor ontspanning;
• Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot en met 18.00 uur.
• Je komt terecht in een familiebedrijf waarbij naast hard werken, plezier ook erg belangrijk is.
• Een goed marktconform salaris, 24 vakantiedagen envakantiegeld conform de CAO.
Wil jij deze uitdaging aan gaan? Neem contact op! En kom ons team versterken !

Afspraak maken?

Onderhoud of schadeherstel. U bent voor al uw
verzoeken al decennialang welkom.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website