loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Volvo V902.0 T8 AWD R-Design

BESCHRIJVING

Bent u op zoek naar een luxe en comfortabele Volvo V90 2.0 T8 Twin Engine AWD R-Design? Dan bent u bij Autocentrum Raaijmakers aan het juiste adres. Deze prachtige auto biedt niet alleen stijl en klasse, maar ook een indrukwekkende lijst met opties en kenmerken die perfect aansluiten op uw behoeften.

Stap in deze Volvo V90 en geniet van de ruimte, het comfort en de vrijheid die hij te bieden heeft. Of u nu lange afstanden aflegt of gewoonweg van A naar B wilt, deze auto zorgt ervoor dat elke rit een plezierige ervaring wordt. Met de luxe lederen/alcantara bekleding kunt u ontspannen en genieten van het interieur, terwijl het navigatiesysteem u moeiteloos naar uw bestemming leidt.

Met handige functies zoals adaptive cruise control, rijstrook sensoren met correctie en dodehoeksensoren bent u verzekerd van extra veiligheid en gemak tijdens het rijden. Daarnaast biedt de elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie u de mogelijkheid om uw ideale zitpositie te vinden, terwijl de climate control ervoor zorgt dat het interieur altijd aangenaam op temperatuur blijft.

Deze Volvo V90 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne LED dagrijverlichting en fraaie design maakt hij zeker indruk op de weg. Bovendien bieden de parkeersensoren voor en achter, samen met de achteruitrijcamera, u een uitstekend zicht en gemak bij het inparkeren.

Deze auto is uitgerust met handige extra's zoals keyless start, stuurverwarming en stoelverwarming voor zowel de voor- als achterpassagiers. Dit zorgt voor een aangename rijervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Bovendien profiteert u bij deze Volvo V90 van het belastingvoordeel voor Plug-In hybride auto's met minder dan 50 gram uitstoot. Dit betekent dat u 50% korting krijgt op de te betalen wegenbelasting, een extra voordeel waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Voor meer informatie, een bezichtiging of een proefrit kunt u contact opnemen met Autocentrum Raaijmakers via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Op onze website vindt u ook 69 hoge resolutiefoto's van deze schitterende Volvo V90 2.0 T8 Twin Engine AWD R-Design.

Ontdek de perfecte combinatie van luxe, prestaties en efficiency met deze Volvo V90. Wacht niet langer en maak van deze auto uw ideale metgezel op de weg!

Voertuig- en merk specifieke opties (Auto VIN):
- Handsfree achterklep
- Keyless entry
- 1969ccm 235kw
- 2-lagen mica
- 8-versnelling automaat
- Achterklep automatisch
- Alcoholmeter
- Armleuning met vak
- Audiosysteem high performance
- Bekleding nappa leer
- Bestuurderstoel elektrisch/geheugen
- Binnenspiegel dimmend
- Bijrijder-airbag aan/uit
- Botsing waarschuwingssysteem
- Buitenspiegel elektrisch
- Buitenspiegel inklapbaar
- Bumper gespoten gel
- Claxon elektrisch
- Combi-inst 12.3 inch
- Cruise-control snelheid afhankelijk
- Dakreling
- Decor innovation
- Deurgrepen verlicht
- Diefstalbescherming
- Dubbele uitlaatpijp
- Grille aktiv
- Grille chroom
- Halfautomatische park-assist
- Handschoenenvak met slot
- Hoofdsteunen elektrisch
- Instaplijst verlicht
- Knie-airbag
- Koplamp-reiniging-installatie
- Led-koplamp
- Luchtfilter
- Mistachterlicht
- Navigatiesysteem
- Plug-in systeem
- Portierruit gelaagd
- Remschijf achter 17 inch
- Remschijf voor 18 inch
- Ruiten donker getint
- Sproeiers verwarmd
- Standverwarming
- Stoelverwarming achter
- Stuurwielverwarming
- Systeem iaqs
- Telefoon/handsfree

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website