loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Volvo XC902.0 T8 Twin Engine AWD R-Design

BESCHRIJVING

Bij Autocentrum Raaijmakers hebben we een schitterende Volvo XC90 2.0 T8 Twin Engine AWD R-Design Polestar voor u beschikbaar. Deze prachtige auto biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook een indrukwekkende lijst met opties en kenmerken die perfect aansluiten op uw behoeften.

Met 7 zitplaatsen is er voldoende ruimte voor het hele gezin en meer. Deze Volvo XC90 is afkomstig van de eerste eigenaar en is volledig dealer onderhouden, met alle boekjes, sleutels en een ingevulde nationale autopas. Zowel het exterieur als het interieur van de auto verkeren in zeer nette staat, wat bijdraagt aan de uitstraling en kwaliteit van het voertuig.

Stap in deze Volvo XC90 en geniet van de ruimte, het comfort en de vrijheid die hij te bieden heeft. De luxe lederen bekleding en stoelverwarming zorgen voor een aangename rijervaring, terwijl de stoelkoeling u verkoeling biedt tijdens warme dagen. De elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie stellen u in staat om uw ideale zitpositie te vinden, terwijl het panorama schuif-/kanteldak een open en lichte sfeer creëert in het interieur.

Deze Volvo XC90 is uitgerust met talloze handige opties, waaronder een luxe boordcomputer, navigatiesysteem, adaptive cruise control, climate control en rijstrooksensoren. Daarnaast zorgen de dodehoeksensoren, parkeersensoren voor en achter en de achteruitrijcamera ervoor dat u altijd veilig en gemakkelijk kunt manoeuvreren. Met de keyless start-functie kunt u eenvoudigweg instappen en wegrijden, terwijl de 22" lichtmetalen velgen en dakrails de sportieve uitstraling van de auto versterken.

Als Plug-In hybride auto met minder dan 50 gram uitstoot profiteert u van het belastingvoordeel, waardoor u 50% korting krijgt op de te betalen wegenbelasting. Dit is een aanzienlijk voordeel dat tot en met 2024 geldig blijft.

Voor meer informatie, een bezichtiging of een proefrit kunt u contact opnemen met Autocentrum Raaijmakers via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Op onze website vindt u ook 78 hoge resolutiefoto's van deze schitterende Volvo XC90 2.0 T8 Twin Engine AWD R-Design Polestar.

Ontdek het comfort, de luxe en de geavanceerde technologie van deze Volvo XC90 en maak van elke rit een bijzondere ervaring.

Voertuig- en merkspecifieke opties (AutoVIN):
- 8-versnelling automaat
- 1969ccm 235/65kw
- 2-lagen metallic
- 4-zones airco
- 7-zitter
- Achterklep automatisch
- Achteruitrijcamera
- Airbag bijrijder
- Alarminstallatie
- Armleuning voor
- Audiosysteem high
- Bekleding nappa leer
- Bestuurderstoel elektrisch/geheugen
- Blind spot assistent
- Botsing waarschuwingssysteem
- Buitenspiegel elektrisch/verstelbaar
- Bumper gespoten gel
- Combi-inst 12.3 inch
- Cruise control
- Decor aluminium
- Dubbele uitlaatpijp
- Halfautomatische parkeerassistent
- Instaplijst achter
- Intelligente koplampen
- Koplamp-reiniging-installatie
- Lendensteun voor verstelbaar
- Lichtpakket binnen-ruimte
- Multi-filter
- Panoramisch schuif-/kanteldak
- Passagiersstoel elektrisch met geheugen
- Ruiten donker getint
- Schakelbare bijrijder-airbag
- Sierlijsten bumper zwart
- Sproei-installatie verwarmd
- Steun kentekenplaat
- Stoelbekleding verlengd
- Transmissie schakeling aan het stuurwiel
- VIN: 075 301
- Ventilatie stoelen
- Voorwielaandrijving
- Wielkast-lijsten
- Zonneklepspiegel

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Vergelijkbare occasions

NET BINNEN

Volvo XC90

2.4 D5 AWD Summum 7 persoons

€5.740 of €78 p/m

NET BINNEN

Volvo XC90

4.4 V8 Summum YOUNGTIMER

€16.740 of €198 p/m

NET BINNEN

Volvo XC90

3.2 Summum AWD R-DESIGN

€17.940 of €220 p/m

NET BINNEN

Volvo XC90

2.0 T8 Twin Engine AWD Inscription

€40.940 of €474 p/m

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website